Nieuws

Kerstshow.                                        18-12-2022                                                 Athena van het Pampelse Zand.  Jeugdklasse 1st place, Best junior  , res CAC

Jaaa wij hebben wat te vieren! Ambrus Fehér van het Pampelse Zand. (Een reu uit ons A nest) is niet alleen Nederlands jeugdkampioen, Belgische jeugdkampioen maar ook Internationaal jeugdkampioen 🥳🏆 Wij zijn vreselijk trots op Ambrus en wat zijn wij blij dat hij het zo ontzettend goed heeft bij Ron en Jeanette (kuvaszkennel of Corienos home) Het is zo’n fijne, open ,sociale , knappe en lieve reu. Wat wil je nog meer🥰.

Pinkstershow                                         Athena van het Pamplse Zand      05-06-2022 1ste Veelbelovend

Alle pups zijn geplaatst en hebben fijne huizen gevonden. Wij worden regelmatig op de hoogte gehouden door de nieuwe baasjes door foto’s en video’s. Zo leuk om te zien hoe goed, open , lief en knap de pups zijn.

25 februari zijn de pups 8 weken en dan zal de 1ste pup het nest al verlaten. Er is nog een teefje beschikbaar van het A nest. Voor meer informatie kunt u contact opnemen en onze Facebook in de gaten houden.

31-12-2021 hoera 🎉 Boszka is bevallen van 6 gezonde pups. 2 reutjes en 4 teven. Zowel pups als mama doen het super goed. Drinken en slapen goed. Ook boszka is relaxt en zorgt goed voor haar pups.

24-12-2021 Hebben wij een röntgenfoto laten maken van Boszka om te kijken hoeveel pups ze heeft. Op de echt dacht de dierenarts er 7 te zien maar op de foto waren er 8 te zien! Boszka word groter met de dag en de pups kunnen wij nu ook voelen wanneer ze bewegen. Nog een weekje en dan is het zo ver🎉

Boszka is gedekt 🎉, op 17 oktober werd Boszka loops en op 25 okt hebben wij de 1ste progesteron test gedaan. Toen was hij nog erg laag dus op de 28ste hebben wij nog een keer getest en toen stond hij op 4.8. De dag erna hebben wij nogmaals getest en was hij erg hard gestegen naar 9.9! Toen hebben wij snel onze spullen gepakt en zijn naar Jeanette gereden en met zijn drieën gingen wij onderweg naar Duitsland. Wij kwamen savonds aan en binnen 15 min was Arad al gesprongen! De dekking ging goed en ze hebben ong 15/20 min vastgestaan. De volgende morgen hebben wij het nog een keer geprobeerd en weer binnen 10 min was Arad al gesprongen. Weer een goede dekking! Nu maar hopen dat alles goed gaat en dan verwachten wij begin januari ons 1ste nestje van deze vreselijk mooie maar vooral lieve honden! Wij kunnen niet wachten🎉

Op 4 september zijn wij met Jeanette naar Duitsland gegaan om bij een dekreu te kijken. We gingen naar Sabine om bij haar mooie en lieve Arad te kijken. We hebben echt genoten dat weekend en alles was top geregeld. Nu hopen op een succesvolle dekking met Boszka of Corienos Home en Borza-Parti örseg Arad. Dat moet een geweldig nest worden. We verwachten dat Boszka in Okterber loops word.

Hoera onze kennel is goedgekeurd! Dat betekend dat wij hopelijk rond sep/okt Boszka laten dekken. Geïnteresseerd in een pup? U kunt vast contact opnemen voor onze wachtlijst.

4-03-2020
Jaaa wij hebben weer goed nieuws. De uitslagen van de testen zijn binnen en Boszka heeft ze allemaal gehaald. ze is getest op ED, HD, PRA en OCD. Ze kreeg zelfs complimenten van de dierenarts niet alleen voor de foto’s maar ook door haar fijne karkater.

14-12-2018
Boszka heeft haar laatste punt gehaald en is nu Nederlands Jeugdkampioen!

04-12-2018
Vandaag is Boszka getitterd. Dit is een test waarbij ze bloed afnemen van de hond om te kijken of de vaccinaties zijn aangeslagen en of ze dus beschermd is of dat ze weer geënt moet worden. Haar waardes waren goed en dat betekend dat wij haar pas over drie jaar weer hoeven te testen. Wij titteren graag aangezien Boszka shows loopt en wekelijks traint op de hondenschool. Nu weten wij zeker dat ze beschermd is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: