A nest

Boszka of Corienos Home & Borza- Parti Örseg Arad
31-12-2021

Foto’s van de pups op 7 weken. Zonder mandje om ze in te doen is de uitdaging veel groter🙈 maar het is gelukt. Donderdag gaat het eerste pupje weg. Ik mis hem nu al maar hij gaat het super krijgen bij Jeanette en Ron van Kuvasz of Corienos Home. 🥰

Vandaag (19-02-2022) hebben we de pups meegenomen naar de hondenschool. Wel het laatste uur zodat ze bijna een privé plek hadden. We hebben alle gekkigheid erbij gehaald badjes, bedden, knuffels, balanskussens ,pionnen , toeters enzo. Ze deden het super goed. Ze liepen overal heen alsof ze er al jaren kwamen , niks was eng ook de andere honden niet die ze van een afstandje zagen. Gelukkig hadden we ook genoeg trainers en familie dus iedereen kon met een pupje alles ontdekken. Zo fijn dat dit even kon. Ik heb echt genoten! Ik was heel erg blij om te zien hoe open en vrij de pups waren en ook boszka vond alles goed en liep er heel trots tussen. Na al het ontdekken en spelen gingen 1 voor 1 alle lichtjes uit en hebben ze heerlijk geslapen. Als ze nu geen goede start hebben gehad weet ik het ook niet meer 😂 de pups zijn nu 7 weken en volgende week gaan de eerste al het nest verlaten. Wat gaan we deze ‘kleine’ pluizen bollen missen.

Woensdag (16-02-2022) waren de pups mee naar de dierenarts voor hun eerste controle. Ze zijn allemaal gezond en goed op gewicht. De dierenarts vond het een leuk nest en het viel hem gelijk op dat ze allemaal even groot/ zwaar waren. Boszka heeft het dus erg goed gedaan. Altijd fijn om te horen. Ze liepen ook heel stoer rond door de ruimte en lieten zich netjes vasthouden en aanraken. Gechipt waren ze al door het raad van beheer maar nu hebben ze dus ook een europees paspoort en de enting gehad. Wat is het toch een leuk nest 😍

Vrijdag komt het raad van beheer langs om het dna af te nemen van de puppen. De kleine reuzen zijn nu ongeveer 5 /5,5 kilo en groeien mooi gelijkmatig op zonder grote verschillen onderling.

Een groepsfoto is zoals je ziet niet gelukt. Wat zijn ze snel! Ik kan de hele dag naar ze kijken🥰 ze worden ook steeds leuker en de karakters komen boven. Ze mogen met 8 weken weg en wat gaan we ze missen. Nog maar 2.5 week…

De pups zijn 4 weken (bijna 5) en groeien ongelofelijk hard. Ze krijgen nu vers vlees en brokken en dat vinden ze heerlijk. (Wel nog geweekt) ook zijn ze weer ontwormd en zijn de eerste nieuwe baasjes al langs geweest. De pups vinden al die aandacht fantastisch. Ze spelen steeds meer samen en met Boszka. Wat zijn wij blij met dit ontzettende leuke nest.

De pups zijn 3 weken en wat zijn ze leuk! Ogen open, lopen, spelen en lekker onderzoeken. De eerste pap hebben ze op en wat vonden ze dat lekker 🥰 Ook met boszka gaat het erg goed. Ze is een hele goede moeder

A nest 31-12-2021
Boszka of corienos home en Borza-Parti Örseg Arad
De pups zijn 2 weken en wat zijn ze leuk! De ogen zijn open en het spelen onderling begint al. Ze groeien goed, de ‘echte’ halsbandjes zijn om en ook de eerste ontworming hebben ze gehad. Voor we het weten rennen ze straks door het huis🥰.

04-01-2022 Ze groeien goed en het pigment begint te komen❤

Hoera 🎉
Boszka is bevallen op 31-12-2021 en heeft 6 mooie pups gekregen. 2 reutjes en 4 teven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: